Παρουσίαση Blue Star 2

BLUE STAR 2

Αναμφίβολα το Blue Star 2 αποτελεί την μια από τις δύο ναυαρχίδες του στόλου της Attica Group μαζί με το αδελφό πλοίο Blue Star 1, κατασκευασμένο με τα πιο σύγχρονα συστήματα πλέυσης αλλά και ασφαλείας.

Πάμε λοιπόν να κάνουμε μια σύντομη εισαγωγή στο πλοίο και κυρίως στα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Το επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο Blue Star 2 έχει κατασκευαστεί το 2000 στα ναυπηγεία Van Der Giessen,NED, ένα αρκετά μεγάλο πλοίο καθώς οι διαστάσεις του αγγίζουν τα 176.10 μέτρα μήκους και τα 25.7 μέτρα πλάτους.

Ο μπλε γίγαντας έχει ικανότητα μεταφοράς 780 οχημάτων ή 1.718 γραμμικά μέτρα, επίσης έχει την δυνατότητα μεταφοράς 1.854 επιβατών, να τονίσουμε ότι το πλοίο διαθέτει 176 καμπίνες μεταξύ των οποίων, καμπίνες PURE, καμπίνες για άτομα με ειδικές ανάγκες καθώς επίσης και καμπίνες για επιβάτες με κατοικίδια, και όλα αυτά σε συνδυασμό με τις υψηλές ταχύτητες του, που φτάνουν ακόμα και τους 28 κόμβους.

Κάποιες από τις κυριότερες υπηρεσίες που μπορούμε να απολαύσουμε εν πλω στο Blue Star 2 είναι, ο πλήρης κλιματισμός σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του πλοίου, η ασύρματη σύνδεση internet (Wi-Fi), τηλέφωνο με κερματοδέκτη, ΑΤΜ, FLOCAFE μπαρ, μπαρ καταστρώματος FLOCAFE, GOODY’S, Self-Service, εστιατόριο A la Carte, κατάστημα / boutique, αναρρωτήριο / τηλεϊατρική κάλυψη, ανελκυστήρας, κυλιόμενες σκάλες και καθίσματα αεροπορικού τύπου.

Σίγουρα με όλες τις παραπάνω παρεχόμενες υπηρεσίες το Blue Star 2 έχει την δυνατότητα να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό επιβάτη – ταξιδιώτη.

09/04/2019 και ώρα 01:15 το Blue Star 2 προσεγγίζει το λιμάνι του Αθηνιού στην Σαντορίνη, ώρα να επιβιβαστούμε στο πλοίο με επόμενο λιμάνι και τελικό προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Παρακάτω μπορούμε να δούμε φωτογραφικό υλικό από τους εσωτερικούς, τους εξωτερικούς χώρους του πλοίου κατά την διαμονή μας και το ταξίδι μας με αυτό στην γραμμή ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ αλλά και διάφορες άλλες εικόνες του πλοίου από το αρχείο του marinews.

Το ταξίδι μας αυτό με ότι αυτό συνεπάγεται (εισιτήρια – καμπίνες – καταναλώσεις εντός του πλοίου κτλ) είναι μια ευγενική χορηγία του ομίλου Attica Group, ευχαριστούμε θερμά το ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου Attica Group και τον πλοίαρχο του Blue Star 2 με όλο το επιτελείο του για την πολύ ζέστη φιλοξενία μας στο Blue Star 2.

Blue star 2

 

Facebook
ΚακόΜέτριοΚαλόΠολύ καλόΕξαιρετικό (Ψήφοι: 11 - Βαθμολογία: 4,55 στα 5)
Loading...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟΥ: https://www.marinews.eu/?p=19036

Δημοσιεύτηκε από τον στις Απρ 16 2019 στην θεματική ενότητα Παρουσιάσεις

Μπορείτε να παρακολουθείτε την δημοσίεύση αυτή μέσω του καναλιού RSS 2.0

Η ανάρτηση και η απάντηση σχολίων για την συγκεκριμένη δημοσίευση είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας


Diavlos Salvage Towage Ltd


Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο για Πρόληψη της Ρύπανσης, Ασφάλεια στη Θάλασσα και Περιβαλλοντική Ενημέρωση
Golden Star Ferries