Αδυναμία προσέγγισης επιβατικών οχηματαγωγών πλοίων

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Οινουσσών, και στη συνέχεια πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ψαρών, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ” Ν.Π.12396, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο Μυτιλήνη – Χίο – Οινούσσες – Ψαρά – Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στους λιμένες των Οινουσσών και των Ψαρών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα Πειραιά.

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Νάξου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ” Ν.Π.11014, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο Πειραιάς – Πάρο – Σύρος – Νάξος – Ηρακλειά – Σχοινούσα – Κουφονήσι – Κατάπολα Αμοργού, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στους λιμένες της Ηρακλειάς και της Σχοινούσας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα Κουφονησίου.

Στο ανωτέρω πλοίο επέβαιναν έξι (06) επιβάτες και δύο (02) Ι.Χ.Ε. με προορισμό την Ηρακλειά, καθώς και τέσσερις (04) επιβάτες και ένα (01) Ι.Χ.Ε. με προορισμό τη Σχοινούσα.

Facebook
ΚακόΜέτριοΚαλόΠολύ καλόΕξαιρετικό (Δεν υπάρχει ακόμα βαθμολογία γι αυτό το άρθρο)
Loading...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟΥ: https://www.marinews.eu/?p=18697

Δημοσιεύτηκε από τον στις Ιαν 30 2019 στην θεματική ενότητα Ακτοπλοΐα

Μπορείτε να παρακολουθείτε την δημοσίεύση αυτή μέσω του καναλιού RSS 2.0

Η ανάρτηση και η απάντηση σχολίων για την συγκεκριμένη δημοσίευση είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας


Diavlos Salvage Towage Ltd


Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο για Πρόληψη της Ρύπανσης, Ασφάλεια στη Θάλασσα και Περιβαλλοντική Ενημέρωση
Golden Star Ferries