Δελφίνι Εξπρές: Μεταξύ ζωής κ’ θανάτου

Delfini Express

Ένα πολύ αγαπημένο πλοίο που στο παρελθόν εκτελούσε δρομολόγια στον Σαρωνικό.

Το Δελφίνι Εξπρές αναχωρούσε από το λιμάνι του Πειραιά στις 12.30 η στις 17:30 για  Αίγινα – Μέθανα – Πόρο.Διανυκτέρευε στον Πόρο και έφευγε καθημερινά  στις 06.20  το πρωί εκτελώντας το δρομολόγιο Πόρος – Μέθανα – Αίγινα – Πειραιάς.

Το πλοίο μετά από πολλά χρόνια παροπλισμού πέραν των φθορών που έχει υποστεί από την πολυετή ακινησία του, εκλάπη από αυτό και μεγάλο μέρος του εξοπλισμού του κάνοντας ακόμα πιο δαπανηρές τις οποιεσδήποτε ενέργειες επισκευής του σε συνδυασμό με τα χρέη του.

Αυτό είναι κάτι που δυσκολεύει αρκετά την δρομολόγηση του, να πούμε ότι ο νέος ιδιοκτήτης του ΔΕΛΦΙΝΙ ΕΞΠΡΕΣ όταν αγόρασε το πλοίο είχε κατά νου την δρομολόγηση του στην γραμμή που εκτελούσε δρομολόγια και τότε (Πειραιάς – Αίγινα – Μέθανα – Πόρος) ένα χρόνο μετά από τις ενέργειες εκείνες και ακόμα δεν υπάρχει κάποιο νεότερο.

Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά αν και δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρει το ΔΕΛΦΙΝΙ και να προχωρήσει τόσο και η επισκευή του σε συνδυασμό με τα χρέη του, αλλά και να βρει αντίκρισμα η δρομολόγηση του καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα μεγαθήρια της γραμμής, ώστε να αποφύγει την διάλυση.

Facebook

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟΥ: https://www.marinews.eu/?p=17348

Marinews Δημοσιεύθηκε απο: Δεκ 4 2018 στην κατηγορία Ακτοπλοΐα

Αν το επιθυμείτε μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το θέμα και μέσο καναλιού RSS 2.0

Both comments and pings are currently closed.