Αστέριων μηχανική βλάβη

ship

Αστέριων μηχανική βλάβη

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής,  από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΑΣΤΕΡΙΩΝ” Ν.Π. 12352, ότι κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου από Πάτρα για Ηγουμενίτσα και Βενετία, παρουσίασε βλάβη στην δεξιά κύρια μηχανή στη θαλάσσια περιοχή του Πατραϊκού κόλπου.
 
Το ανωτέρω πλοίο επέστρεψε στον λιμένα Πάτρας με τη χρήση μίας μηχανής, όπου αποβίβασε με ασφάλεια σαράντα πέντε (45) επιβάτες, πενήντα έξι άτομα (56) πλήρωμα, δέκα (10) Ι.Χ.Ε, ένα (01) λεωφορείο, είκοσι πέντε  (25) Φ/Γ και τριάντα  (30 ) trailer. 
 
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε η συνέχιση των πλόων του ”ΑΣΤΕΡΙΩΝ”, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβαίνοντες και τα οχήματα, θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.
 
Τρί, 06/02/2018 – 13:55

Метки: , , ,

Short URL: http://www.marinews.eu/?p=8577

www.marinews.eu Posted by on Φεβ 7 2018. Filed under Νέα. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closedEmy


Frontex